Det har vert ei uke med MYE vær og daglig mye snø i Røldal.
På 400 moh er det nå ca 2 m snø på flat mark. Her illustrert hvordan det ser ut på hytta hos oss. Takraset på nedsida har fylt opp hele kjelleretasjen og over rekkverket på terrassen slik at det raser inn under taket!!!! På oversida er det fult opp til taket. . . .
Snøfallet natt til lørdag viser godt igjen når det er rikelig fra før.Rv 13 har vert stengt hele uka og vi har heller ikke fått brøyta til stasjonen.Her er det forøvrig stille – ingen produksjon på ei uke nå pga havari på nettet. Strøm til oppvarming etc har vi heller ikke. Det er godt at det bare har vert rundt null grader ute. Olav O sin kontrollrunde i dag viser at innetemperaturen nå er mellom 2 og 4 grader. Nå i kveld faller temperaturen og det er meldt kjøligere hele uka. I morgen kommer Trygve og setter inn propanvarmere.

Inntaket i dag.

I morgen skal også netteier starte arbeidene med gjenoppbygging av tre master i området ved “Håraknuten”. Det ser ut til at de får fint vær for dette arbeidet.
Det er nok en fare for at uka går, men vi håper på strøm mot slutten av uka.