Med den gode starten med smelting og produksjon i mars, ikke tele i bakken, og mye snø, var vi optimistiske og trodde på jevn og god produksjon utover i mars.
Men den gang ei. Værgudene ville noe annet og sørget for kalde grader slik at tilsiget kun holder til minstevannsføringa + at det har kommet mer snø.
Med Påske og skifte til april er det så langt ingen bedring. 1.april var ingen spøk når det gjaldt vær. Da såg det slik ut ved inntaket iflg bildet Olav O har tatt – ikke innbydende til hverken det ene eller andre.Men, så kom finværet + flere minusgrader smiley og kjempeflotte forhold for alle påskegjestene i området. Da ser det plutselig mye triveligere ut. Noen av skituristene har vert uheldige og mistet vottene sine. Heldigvis har de ikke trosset sperringene og advarselen og prøvd å få tak i de.Tilsiget er det samme – kun til minstevannsføring.Ved kraftverket er det stille og klart for den store produksjonen som etter hvert må starte nå med de store snømengdene i fjellet. Røldalsvatnet er tappet langt ned.Vi ønsker alle en riktig god og flott Påske i finværet. Med utsikt mot Blåbergdalen sendes en spesiell hilsen til gjengen som nyter Påsken på Nyastøl – her fra inntaket kan det se ut som dere kan ha det bra der nå.Andre Påskedag håper vi det alle er fornøyd og vårsmeltinga starter. Da satser vi på en lang snøsmelting og noen gode kraftproduksjonsmåneder.