Med minkende vann ble det stans på kraftverket i går. Like etter slo “Nina” til for fullt så da sørget ho for at det ikke var mulig å produsere selv om vann-nivået i elva økte igjen. Det er og har vert strømutfall flere steder og gitt Odda Energi mange utfordringer. I området ved Håraknuten rapporteres det om en brukket stolpe så vi ser an situasjonen og avventer beskjed fra netteier før vi starter igjen. Røldal har delvis vert isolert det siste døgnet – stengte veier i flere retninger.

Kjell er i området og har hatt full sjau med snøen både i går og i dag. Men nå i ettermiddagen var det både værforhold og tid til en sjekkerunde. Han fikk knipset noen illustrative bilder. Her inntaket i vinterdrakt. .Produksjonsvannet renner foreløpig over dammen og sitt gamle leie.Vi håper netteier får skikk på nettet igjen tidlig i uka.