Full vinter i fjellet i går med vind og stengte veier, men i dag er det gode forhold for en tur ut. Det er vinterlig ved stasjonen, men sjekk det det mørke feltet til høyre midt i bildet . . Kraftverket går og med bra produksjon.Dette kan vel nærmest kalles en selfi. . . Kjekt med kameraovervåking.Ved inntaket, 200 m høyere, er det helt andre forhold. Her er det ikke mye som minner om produksjon. Hele inntaket er dekket av is og snø.Dammen er nesten ikke synlig.Men under Saudabrua ser vi at det er bra liv i elva.Minstevannsføringa sørger for at det renner vann i elva nedover også.Inntakshuset er virkelig kledd i vinterdrakt og det er godt med et tak som både er dimensjonert for stor snølast og der snøen faktisk blir liggende.Inntaket for Breiborgsbekken er så vidt synlig og der er det også vann. . . Måtte ta turen til inntaket for Hagabekk i dag. Dette ser ut til å bidra godt med vann.Her er den en som har gått i vinterdvale også smiley. Med et avspora belte blir den nok stående noen måneder til her. . . .I går var det stengt i skisenteret pga vind, men i dag er det fullt kjør og fine forhold (riktignok noen vindbyger innimellom)