Etter et par tørre uker og med temperaturer rundt null til litt minus har det vert stillstand i produksjonen og en “følelse” av vinter. Denne uka er det ingen tvil – vinteren kom for fullt denne uka. I går formiddag målte Kjell 72 cm snø ved inntaket – og det fortsatte å legge ned. Nede ved stasjonen er det ikke målt, men vurdert til å være ca 30 cm. Det sildrer litt over dammen, men for lite til å få produsert noe kraft.Det er bare å satse på lagring til seinere. Men, det er vakkert og svært passende både for Røldal, skianlegget, hyttefolket, forestående Jul, et reelt lyspunkt i mørketida osv. ps- jammen godt dette ikke kom i fjor på denne tidasmiley Røldal skisenter skal starte skianlegget på lørdag – ikke ekspressheisen foreløpig. De melder på si FB-side i dag om 90 cm snø ved stolheisen (2-seteren ved nedre varmestue) og 150 cm i området ved øvre ende. Det er med andre ord plenty å boltre seg i for skientusiastene. 10-dagers varselet er et par enkle dager med sol, resten med snå. Det ser ut som det blir en god gammeldags vinter og et bra kraftlager (les snø) i fjellet.