Det er flott høstvær, men dessverre dårlig produksjonsvær. Blå himmel, sol, østavind og litt snø over 1000 moh gir ikke så mye, men det surrer og går.En runde på verket og anlegget var spesielt trivelig i dag siden flere detaljer nå var på plass. I kraftstasjonen ble rekkverket rundt ventilgropa og tappa ned svært bra. ..Riktignok var det ikke noe kondensering fra inntaksrøret i dag, men det var kjekt å se at det var tørt på golvet i ventilgropa nå etter at kanalen er støpt igjen.I inntaket er det en “ny verden” med trapp ned i kjelleren og lys og varme montert. Dette blei bra og mange hakk bedre enn en leider som opprinnelig tenkt. Det gjenstår litt detaljer i golvet så derfor er ikke rekkverkseksjonen mot veggen montert enda (de to borda er provisorie).
Nede er adkomsten til ventilene blitt svært så enkel. ..Og med den siste trappebiten på plass er det lett å komme seg helt i bunn også (ps – litt rengjøring trengs nå….)Med lys og varme, to av hver på begge langveggen, sikrer god oversikt og frostsikring dersom det blir nødvendig.

Brøyteren, Arne Martin, er på hugget og klar for snø. Brøytestikkene er på plass – BRA. Det er merket både nede ved stasjonen,ope i avkjøringa og veien nedover.Vegen over til Sauda var tørr og fin men noen små rester etter snø/brøytekanter helt på toppen (ca 900 moh).