De siste brikkene faller endelig på plass.
Tidligere denne uka kom resten av stålleveransen – rekkverk og trapp inne i stasjonen. Johan stilte opp med traktoren og besørget lossing og nedtransport. Her ligger trappa ned til ventilgropa og rekkverket rundt kanten klart utenfor stasjonen.

Der blei det ikke liggende lenge. Kjell og Johan sørget for å hive ut tretrappa og montere dette. En liten tilpasning måtte gjøres pga et rør, men det skulle Johan fikse så når dette leses er nok alt på plass.
Bilder fra ferdig montert må vente til en av “fotografene” har vert på stedet – muligens søndag.

Elementet som manglet i enden av rekkverket ved inntaket fikk Trygve montert i går + at han fikk på plass nedre del av spiraltrappa – ei lita rett trapp. Trygve rapporterte om litt tilpassing og et bra resultat.
Fonna elektro var der også i går og har montert lys ned. På bildet ser vi nedre del av trappa.To arbeidssomme karer fra BG-Suldal var i stasjonen i går og fikk støpt igjen i kjølerørssjakta. Riving av forskaling og opprydding tas en av dagene. Kjell rapporterer om snø ned til 800 m (tunellen i Håradalen) i dag. Over til Sauda i ettermiddag var det snø fra Ekkjeskar og til dam Svartavatn – mest på Saudasida. Men det ble mildere og regn høyere etter hvert.

Kjell rapporter også at han på tirsdag hadde en interessert gjeng med seg på befaring på anlegget. Det var ledergruppa på Sauda Videregående Skole og Kjell melder at de var imponert og ga god tilbakemelding på prosjektet smiley.

Det er alltid hyggelig med positiv respons så det takker vi for. Takk til Kjell også som tok seg tid til dette.