Nå er det noen aktive dager i inntaket.I går starta Oddvar, Johan, Kjell og Trygve arbeidet med montering av spiraltrapp med mer i inntaket. En god gjeng pensjonister og gamle kjente som jobber godt i lag. De ser lyst på å få til dette. Lørdagsfri har de ikke tid til, men i dag tok de kveld kl 15, tre timer tidligere enn i går. Selv om alt er prefabrikert må noen tilpasninger gjøres. Her kutte Kjell og Oddvar en bjelke.
Spiraltrapp er laget for å passe i hjørnet ved lufterøret og her er den kommet opp til golvet.Trappa går ned til en gangvei som skal gå som en U rundt veggene. Fra gangveien kommer det ei kort rett trapp ned til golvet.Her ses trappa fra gangveien over røra nede. Her er Oddvar i full gang med gangveien.Trygve er godt fornøyd både med trappa som gir enkel og sikker adkomst ned til ventilane og noen aktive og trivelige dager med gutta.Arne Martin har også vert i aksjon denne uka. Han har ordnet med litt grus og fylt opp og rettet av mot asfaltkantene. Han har jo jobben med brøyting og så det var fint å få dette ordnet før snøen kommer..
Mens det jobbes i underetasjen, forklarer junior den yngre generasjon hvordan vannet tas inn. Fruen følger nøye med.Formiddagen har vert grå med lite nedbør, men så blir det noen kraftige regnbyget og vannet flommerI Breiborgbekken kommer det også mye, men det renner fint i bekkeleiet og ut i elva.
Nede i traseen renner det også godt, men bare der det skal og der det er tillaget for det.Og her er det fortsatt god kapasitet.Med bru og avløpsrør er det fortsatt farbare turveier.