Slik såg det ut i Røldal i dag. Her med utsikt fra Røldalsvatnet, ved stasjonen, og med utsikt mot Røldal. Legg merke til snøen på toppane – over 7-800.Egentlig skulle vi feiret litt i dag, men med det tragiske resultatet av flommen i nabodalen ned til Odda i går kveld og i natt og et kraftverk som står pga at linja vi skal mate inn på fortsatt ikke er tilgjengelig, er det lite å feire.

Fakta er imidlertid at i dag er det 6 mnd siden vi hadde første start på kraftverket. Noen dager stans pga for lite vann og noen dager for nødvendige arbeider har det vert, men totalt sett har det vert ei driftsmessig godt og trivelig tid.

Med en salgbar produksjon i perioden på mer enn 11 GWh er vi godt fornøyd. Det blir spennende å se hva de neste månedene vil gi.

Som bildet viser går vi inn i måneder der også vi småkraftprodusenter kan magasinere. Vi håper på litt nedbør til produksjon og litt til magasinering.