Egentlig først litt fra slutten av gårsdagen. Etter at Trygve hadde forlatt området, blei avkjøringa ved inntaket asfaltert.Seint i går kveld fikk Trygve testet asfalten da han måtte en tur i inntaket for å løse ut rørbruddsventilen som igjen hadde stengt uten reell grunn og ved full produksjon. Skjermbildet viser urolighetene før stans og utløsning av ventil.Trygve har i dag involvert Hans hos Spetals Verk som nå forhåpentligvis har fått skikk på dette for godt. Hans fant også en feil i dataene ang minstevannsføringa så nå skal også være fikset. Flott og godt jobba og nå regner vi med at disse problema er ute av verden.

I formiddag var det asfaltering ved stasjonen som stod for tur først. Her er gjengen fra NCC i full gang inn mot bygget.Og slik ble resultatet.Siste areal er avkjøringa fra Rv13 til stasjonen.Og det var det vi hadde tenkt å svartlegge – i alle fall i denne omgang.

Yr har ulike nedbørstasjoner rundt om. I vårt område er det flere som kan være følge litt med på. Her er et bilde fra yr.no for en av stasjonene i vårt område som viser fakta for siste måned.Vi håper de neste månedene blir våtere enn forrige.

Neste gang det er noe å rapportere om nå, er om et par ukers tid når stålmonteringa kommer igang. I mellomtida håper vi det ikke er helt stille, men god maskinlyd og full drift.