Tidlig ettermiddag var vi i gang igjen smiley, men vi må jo ha vann for å produsere og det var det lite av smiley. Det betyr at vi står igjen og kan ikke starte opp før vi har mer vann. 1 cm overløp når produksjonen har stått i to døgn gir maks 2 timer drift.

Utrolig nok er det fortsatt litt sildring i Breiborgsbekken også. Alt går inn, men bidrar selvsagt svært lite.

Med Trygve sine klare krav om å lage et så enkelt kjølelanlegg som mulig og to positive og dyktige karer fra Spetals Verk (Rune og Kenneth) fikset de den jobben ila første økta i dag. Her er kjøleren tilkoblet.Røra er tilpassa på stedet og fint lagt opp.Den tidligere kjølevannspumpa er byttet ut med ei med halv effekt og arrangementet forenkla. Det ble litt provisorier med plank under tanken, men vi ville ha den der istedet for det SV hadde tenkt. Da får vi ordne et bedre fundament selv etterpå. Kjøleanlegget er fylt opp med reint vann og glycol (ca 30%) og må kunne tåle en vinterdag eller flere uten produksjon.

En innvendig “sperring” ble fjernet på returrøret og en lufting montert. Her må det isoleres litt igjen. Ca ved 16-tida var Trygve, Kenneth og Trygve fortsatt blide og klare til å kjøre i gang.Trygve følger med nede også…Produksjonen gikk opp til 400, ned igjen til 250 og etter hvert til stopp – tomt for vann.
Overskuddsmateriell:

Heldigvis returneres de viktigste komponentene.

Rune hadde en annen jobb på blokka også – muligens en liten oljelekkasje? Vi har flere ganger registrert at det har vert noe lite, som en film, på vannet i nærheten og har leitet og tenkt på mulige kilder. Vi fryktet selvsagt noe i kraftverket, men fikk lite gehør. Vi har fulgt tett opp og det var avtalt å ta en grundig sjekk nå når kjøleren skulle installeres. Hydraulikkanlegget ble satt under trykk og grundig gjennomgått i dag og en liten lekkasje ble oppdaget på en kobling på dyse 3.Vi er godt forøyd med å ha funnet noe og håper det har vert rotårsaken til det vi har sett på vannet. Dette skal nå være fikset og alt annet også gjennomgått. Vi har montert ny tape ved nivåglasset og merket av nivået i dag og har tenkt å følge dette fremover også.

Vi er kjempefornøyd med innsats og hva som er utført på kort tid. Vi hadde belaget oss på en arbeidsuke, men nå er det bare rydding og montering av lyddempinga igjen.
Vi takker alle involverte for god jobb og flott innsats.