I dag er det aktivitet igjen på anlegget. Men det ble en dårlig start på dagen for karane fra Kongsvinger. De bor på Hodatun og hadde parkert bilen sin rett utenfor mot E134. Når de startet opp i dag var det en uvanlig og merkelig lyd…. det hadde vert uønska gjester under bilen og saget bort og fjernet katalysatoren !!! – går det ann? Politiet er varslet. Oppdatering: Politiet melder at 7 andre tilsvarende biler har hatt samme besøket. De mener det er noe edelmetall i katalysatoren de er på jakt etter. Vær obs og følg med.

På plass på anlegget går de raskt i gang med sin del – demontering og klargjøring for den nye installasjonen. Her er de igang med demontering i ventilgropa inne.I kanalen under var det jo klargjort i går og bare BG-karane og våre egne kom fort igang med bygging av rullebanen.
Plutselig er den klar og da er Vidar der raskt med kjøleren
som straks er plassert og klar for å skubbes inn.
Videre gikk det greit å få kjøleren inn og heist på plass.

BG folket kunne så rive banen og rydde opp igjen. Johan måtte gå i annet ærend og Trygve tok seg like godt en svipptur til Asker for å hente pumpe som skulle sendes idag. Her er pumpa vel plassert i bilen og Trygve kan spandere noen timer med barnebarn og familien før returen starter. Avtalen med Spetalskarane er at han skal være i stasjonen kl 8 med pumpe – da skal de være klar til å ta i mot den.

Aktiviteten på stedet i ettermiddag må vi derfor vente med bilder av til i morgen.
Mange takk for god innsats i finværet i dag.