Med en nedbørsfri, tørr, solrik og flott uke, er det nesten underlig at produksjonen har gått kontinuerlig helt til i kveld (søndag) kl 17:30. Slik såg det ut ved utløpet 20 min tidligere.På skjermen ser vi at det minker på vannet i inntaket. Det er kun 43 cm og ved 40 cm går turbinen automatisk til stopp.produksjonskurven har vert jevnt fallende helt siden starten av uka, men ikke nedpå minimum (250 kw) før i dag.Når den går på minimum er det bare ei dyse som er i drift, med ca 20% pådrag.Vanntemperaturen er utrolige 15,6 grader inn på kjølesystemet.Vaktmann Trygve lot ikke generatoren gå til stopp, men stoppet den fra telefonen. Det gikk som smurt. Etter 1/2 time viste det at dammen var full igjen så da startet han via telefonen – også vellykket. Dette har en annen vaktmann også testet tidligere så vi føler oss nå litt trygge på denne fjernstyringa. Med lukka kjølesystem bør grunnlaget for fjernstyring ligge ekstra godt til rette.
Etter start igjen gikk generatoren i 3 timer før dammen var “tom”og produksjonen gikk automatisk til stopp. Nå startes det ikke opp igjen før etter at det nye kjølesystemet er kommet på plass – i slutten av neste uke.

Den klare septemberlufta, fine temperatur og stillheten må bare nytes.Ha ei fin uke og nyt dagene. Værmeldinga er like utrolig og fin for uka som kommer.