I kanalen er lydmattene fjerne, inntaket for kjølevann demontert, alle bolter i gulv kutta og taljer hengt opp. Kort sagt har har Trygve klargjort for innsjauing av kjøler og installering av nytt lukka kjølesystem fra i morgen.To mann fra Spetals verk reiste fra Kongsvinger i formiddag og er i ettermiddag klare til den mekaniske innsatsen – demontering av opprinnelig anlegg og innmontering av nytt.
BG stiller i morgen med kranbil (Vidar) og en mann, samt nødvendig utstyr, for tilrigging, nedheising og innsjauing av selve kjølaren. Fra oss stiller Johan og Trygve.

Det rapporteres at elva er skitten. Det skyldes jo ikke nedbør smiley, men har nok noe med den store anleggsvirksomheten både i hyttefeltet og i skitrekket. Det blir ikke noe minus å slippe å få dette inn i systemene.

Dersom Trygve holder meg med bilder, blir det oppdateringer utover uka – følg med.

Trygve har tatt ett litt artig bilde i dag, fra andre sida av vatnet.
Med telefonen som fotoapparat er det begrense med tilgang på linser og zoom – bildet under er tatt gjennom kikkert smiley.