2728 stk sertifikater for juli mnd var tilgjengelige i dag, og ble solgt i dag, og det til en ok pris smiley.
Sammen med det ordinære salget av strømproduksjonen ble inntektene vel 38 øre/kWt i juli.

Produksjonen svinger nå voldsomt i takt med nedbøren. Uten nedbør ser det fort slik ut.Da renner det rolig ut fra kanalen.MEN, liten produksjon i helga forårsaket dessverre støy til naboene i Bratteteig. Vi jobber nå med å få bedre støydemping på plass snarest mulig.

Når så regnbygene kommer spretter produksjonen fort opp i maks før det gradvis faller igjen… Det er ikke lett å være “spåmann” og anmelde mest mulig korrekt produksjon da. Dette er noe å bryne seg på….

Trygve er i gang igjen etter ferien. Nå er det fokus på siste rest av prosjektet – installere lukket kjølesystem, få i havn de siste leveransene og noe restarbeid og oppgjør for de siste faga.
Det ble litt tjuvstarting på lørdag så nå er det bolter klar i stabbesteinene lags deler av veien til stasjonen slik at sikringskjetting kan monteres smiley – flott innsats.
Tommy (med 30 tonns graveren) er fortsatt innleid for BG Suldal og har havnet høyere til fjells. I ca 1200 meters høyde måker han her først snø nå for å klargjøre for planlagte arbeider for Hydro Energi (Røldal Suldal kraft). I dag har også Joar og dumperen satt kursen for høgfjellet.