En grå morgen ble til en flott dag med sol og vindstille så det måtte bare bli en fjelltur. Turen gikk til Midnuten 1463 moh på sørøstsida av Røldalsvatnet. Herfra er det god utsikt til den øvre delen av Håra Kraft sitt nedslagsfelt og vi ser at det er lite synlige snøflekker igjen nå.For orienteringen sin del: Litt til venstre for midten på bildet over ser vi vegen i Håradalen (E134) før den går inn i tunellen mot Odda. Inntaket vårt ligger lenger ned til venstre for dette og kraftstasjonen rett ned helt i venstre billedkant (selvsagt ikke synlig).

Fonna i bakgrunnen (Folgefonna) er i en annen fjellkjede lenger nord og gir ingen bidrag til oss. Bildet under viser området fra der vi står på Midnuten og mot vest til Odlandsnåsa på vel 1500 moh (på sørøstsida av Røldalsvatnet). Til høyre i bildet ser vi vestre del av nedslagsfeltet til HK og mot Saudefaldene sitt nedslagsfelt.Fra et lavere område har vi god utsikt mot kraftverket og det berørte området. Etter avsluttet terrengarrondering ser vi at såra i terrenget allerede er godt på veg til å leges.