Selv om det fortsatt er ferie blei det litt arbeid i inntaket i dag. Første leveranse av stålvarene (noen rister) er ankommet og blei montert. To stk rister må kappes litt til så det tas år resten skal monteres. Bildet under er utenfor veggen mot selve inntaket.
Inne i våtkammeret.Litt opprydding blei det og smiley.

Og jammen såg eg lyset og! “Utsikten ” inne fra våtrommet og ut gjennom gjennom grovrista til inntaksmagasinet.

Det var også sikt ned på finrista. Bare noe småtteri ligger på rista.Det spirer og gror også. Her har vi juksa litt – bonden har vert ute med fræposen, men det grønskes.Siden det meste er egenvegetering vil det nok ta litt lenger tid……., og der det er myrjord – enda lenger tid.

Byggelderen rapporterer om gode ferieforhold i Mosedalen i Tyskeland. Han har full mailboks og ingen fjernstyring i drift så han har helt FERIE smiley. Og det har han neste uke også, men er nok i gamlelandet da.

En liten ting til. Med det nedbørsfattige og fine været har produksjon i formiddag dalt til 0,94 MW. Men, nå drypper det litt så vi følger med utover ettermiddagen. Vi har ikke fått en dråpe av det som har kommet vest og sør i Rogaland.

Fiakeintressert?

I Røldalsvatnet er det garantert fangst. Dette var fangsten på et par små garn i dag tidlig (og det er mindre enn normalt). I tillegg ble 4 små kastet ut på igjen.God helg.