En aktiv dag både positivt og negativt.

Det negative er to driftsstanser, en i natt og en i ettermiddag. Det er varmen som slår oss ut, men det lager en del styr og i natt tapte vi 6 timers produksjon. Vi lærer en masse og leverandøren gjør det de kan for å bidra.

Det ene positive er at det fortsatt er vann til ganske så god produksjon smiley.

Det andre er at i dag kom kjøleren til det lukka kjølesystemet. Arne Martin stilte opp og tok seg av lossing og transport ned til stasjonen.Her håper vi den står godt til den skal heises ned i kanalen og sjaues inn.Ivar har tatt seg fri i dag og i morgen – finværet fristet nok mer enn kloringa i tippen her smiley. Men det begynner å bli bra på tippen også nå.Da er det straks helg igjen.

God helg og fortsatt god sommer i solskinnet og varmen.

Ryktet sier forøvrig at det var rekordvarme i Røldal i går – 31 gradersmiley. 27 GR på 900 moh og 25 på vel 1000 moh.