Vi ble i går kveld tipset om at det hadde vert bading i inntaket og at et par bilder var lagt ut på sosiale media. Siden vi ikke har fått de permanente rekkverka og varselskilta er området fortsatt skiltet som anleggsområde. I dag har vi gjerdet inn noe mer (fra inntaket og til Rv13) og satt opp to midlertidige skilt med BADING FORBUDT – ett på hver side av dammen. ..På sida mot E134.

Fra i dag er Ivar i gang igjen med tilordning av tippen ved Rv13. Han roter frem jord og kjemper med en del grov stein..

Kveld/midnatt.

En fantastisk, men varm dag er over. Nå kl 00.15 er det over 21 grader her på terrassen i Røldal ca 400 moh!!! Det er ikke hverdagskost. Vanntemperaturen til kraftverket for en god time siden viste 17 gr inn på kjøleanlegget og over 19 ut. Det har muligens vert enda høyere tidligere i ettermiddag.

Snøsmeltinga fortsetter og gir god produksjon. Ikke fullt kjør i dag, men meget bra med maks verdi over 4.