Dessverre hadde produksjonen stanset ila natta. Det ble litt jobb og mye læring for å få kvittert ut alarmene og løst problemet. Hva som egentlig har skjedd først og sist er vi litt usikre på da det var alarm både på kjøling og hydraulikkoljetemeperatur.

Uansett var det igjen drit i tilbakeslagsventilen for inntaket av kjølevann så det ble en jobb i underhuset for å få rengjort dette. Det var greit å være to (Olav O og meg) om dette. Den operasjonen var samme jobben som Trygve og Kjell gjorde her tidligere.

Vi tror at “flommen” sist søndag er årsaken til skitten som er kommet inn.

Begge filtera ble rengjort, men var ikke særlig tette i forhold til hva de var før ombygginga av kjølesystemet. Det var stort sett sandpartikler i de nå.

I underhuset er det bare å starte demontering.På en så varm dag er dette en sval og fin arbeidsplass smiley.Når nett og gitter er demontert er innsuget blottlagt.Da er det enkelt å demontere og rengjøre. Det gjorde underverker og mekanismen virket fint igjen.Da var det bare å montere og start opp igjen. Alt virket som det skulle og med nok vann var vi fort oppe i full produksjon igjen.

MEN, det skal bli godt å få på plass lukka kjølesystem smiley. Vi tapte noen tusen unødig i dag….