En kjempeflott dag med sol og mer enn 25 gr +. Enda bedre er dagen når det meldes at Hagabekk er fullt inne kl 11 i dag smiley. Vi noterer oss for en ny merkedag og nådd milepæl. Vidar fra BG, operatør fra Odda Plast og Trygve, har gjort i flott jobb i formiddag – mange takk. Skulle hatt bilde av dere !!!

Her er røret sveist og klart for fastmontering.


Her ser vi rørlengden til den forsvinner i grøfta. Sola sørger nok fort for at bøyespenningene tas ut og det får en naturlig bøy før det fylles ned.Rista over inntaket er på plass. Ventilen på tapperøret er stengt og all vannføring i Hagabekk går nå i røret til hovedinntaket smiley. Inntaksdammen i Hagabegg er tørr og fin utvendig.I hovedinntaket trykker “Hagabekk” godt på og er lett å se.Denne tilføringa av vann viste igjen umiddelbart ved at overløpet steg 4 cm.

Dette er moro og tidspunktet er igjen perfekt for å sikre maks produksjon lengst mulig.

Igjen, mange takk for flott innsats fra alle involverte. God helg og fortsatt god sommer og ferie for de som skal ha det nå. smileysmiley

ps – håper ikke dere har bestilt sydentur. Vi har syndetemperatur nok her nå – nyt det.