Så var sola, varmen og finværet tilbake igjen. Tilsiget går litt ned, men fortsatt full drift.

Det er stillstand i Hagabekk i dag, men videre forberedelse for rørlegging i morgen og rørlegging, sveising og påkobling på torsdag.

Tommy er i gang med jord på riggplassen. En del lastes på dumperen til Joar som får det nedover i traseen og noe også helt ned til Ivar i øvre del av bratthenget.

fdSett fra lenger opp i Håradalen ser en godt at såra i terrenget er i ferd med å bli legetdIvar har kommet svært godt fra det arbeidsomme området ved og ovenfor bend 1. Bilder er sett oppover fra bend 1.

Og her nedover til bend 1Det sørges også for at Trygve skal holde varmen både nå og seinere.Fullt Røldalsvatn og full kraftproduksjon er i grunnen en greie skue.I dag har det vert ferdigbefaring med Høyer Odda. Vi takker de for godt utført arbeid med høy faglig kvalitet. Høyer Odda`s prosjektleder, Vegard, takker for oppdraget og konstruktive tilbakemeldinger fra byggherren, Håra Kraft – herrepresentert ved styreleder.Trygve og Ola mått ty til Hordatun for papir- og pc-jobbing i ettermiddag. Det skyldes riktignok ikke “bare” den høyfrekvente støyen i stasjonen, men mer et behov for mat også smiley. Her er byggelederen fornøyd når styresystemet er tilbake på telefonen igjen. MEN, gleden ble kortvarig – det forsvant igjen og vi som pc-amatører får det ikke til. Det skal ikke være enkelt, men vi lærer hver dag…

Vi er pr nå to stk som har styresystemet både på pc og tlf, så det kommer seg. Men, vi må ha det på plass for to til så snart som mulig. . . .