Med en temperatur på ca 2o grader nede i Røldal og regnbyger er det fortsatt mye vann i bevelgelse. Selv om kraftverket går for fullt er det over 20 cm overløp på inntaket under Saudabrua.

Ved Hagabekk er ingen ting blitt skadet og i dag er alt av forskalingsmateriell ryddet sammen og Vidar har fått lastet det på bilen for å kjøre det bort. Bildet fra i formiddag viser god vannføring.Men i ettermiddag ser det bedre ut. Vidar har meg en 3,5 tonns gravemaskin med meisle og får meislet bort litt fjell slik at det blir fri bane for å koble på Hagabekkrøyret. Dersom værmeldingane slår til gir dette oss en mulighet til å få koblet på her.Røldalsvatnet har steget jevnt og trutt i det siste. Nå er det på “ideelt” nivå, men kan nok fortsatt stige en god halvmeter før det er på HRV (høyeste regulerte vannstand).Har ingen bilder fra de som har jobbet i traseen i dag, men jord og vann/mye nedbør er en lite trivelig kobling. Det passer derfor godt at meldingen fremover er SOL. Men det jobbes godt i traseen og i dag er det bl.a kjørt nedover enda mer jord, anslagsvis 15-20 lass. Tommy, Ivar og Joar har god kontroll på arbeidne. Bilder kommer seinere i uka.