Det har visst regnet godt i natt, men det er ikke noe som vi som sover godt har merket. For en som hadde et nødvendig ærend kl 3 i natt, og som sjekket kraftverket via telefonen, oppdaget at dette hadde stanset en time tidligere. Sporty tok Trygve turen ned og fikk renset filtera og startet opp igjen (stansen var pga tette filter). 2 timer stans gir en tapt produksjon som tilsvarer et halvt års strømforbruk for en husholdning. Flott innsats og godt jobba Trygve.

Han har også vert en runde i inntaket og tatt bilder som viser vannmengdene. Men før kraftverket ble startet var vannet 10-11 cm høyere enn på bildet (nivå logges i styresystemet).

Dette er vel det største overløpet vi har hatt.Breiborgsbekken er som ei lita elv.
Hagabekk – bildene taler for seg selv.Det er utrolig at dette provisoriet fortsatt står
Da har vi fått en viktig bekreftelse på at det var smart å bestille lukka kjøleanlegg. Selv om det fortsatt går to måneder til vi får dette installert, vil det være viktig for å sikre drift i høstflommene.

Dersom været fortsetter slik kan vi ha en utfordring med å få koblet Hagabekk på tidig denne uka som planlagt, men vi får se det an og se hva pumper kan hjelpe oss.

Produksjonen er selvsagt fantastisk. Etter 9 ukers drift har vi passert 1/3 av teoretisk årsproduksjonsmiley