I Hagabekkinntaket er betongen kommet på plass i de forskalinga. Spørsmålet nå er om tilsiget minker så pass at tømmerører svelger unna slik at midtpartiet kan forskales og støpes.Vidar fra BG har vert på plassen med kranbilen og samlet sammen overskuddet av røyr. Ca 10 m 1000 mm duktile støpejernsrør og ca 20 m 1200 mm GRP-rør PN6 kan selges.Tommy og Gaute har tatt velfortjent helg. De har arrondert et stort areal som vi synes ser svært bra ut og er i gang med selve grøftetraseen videre.Maskinene i helgemodus på riggplassen. Tanker og utstyr er flyttet nedover.Slik ser det ut nå i traseen der de skal starte på mandag. Følg med så ser vi hvordan det ser ut om noen dager. I stasjonområdet har Ivar og Joar fått justert veien i øvre del og rensket opp og planert i nedre del. Her er det nå klart til oppretting.Det er fint å ha et godt og allsidig massedeponi nært ved anlegget. Nå kan vi sortere og nytte en god del av disse massane.