I dag er elektrikeren og rørleggeren så da er det vatn i systemet og strøm både her og der. To flinke og trivelige karer som gjør en god jobb. På bilde under ser vi også vannfilteret som er plassert på tilførselledningen, før trykktanken. Vatnet er “brukt” (har gått gjennom turbinen) og brukes til spyle- og vaskevatn.Vegard er i full gang med oppretting av veien, muring/plastring og tilordning av kanter og skråninger, nedover til stasjonen og har fått Joar med seg med dumperen til å få nødvendige masser på plass.Dette blir bra.Ved inntaket i sida mot E134 har “anleggsgartneren” vert så her ser det allerede frodig og trivelig ut. Tommy plastrer på vestsida og nedstrøms dammen.Driftsmessig går det på fullt og som bildene viser er det plenty med vatnet. Tordenværet i går ser ut til å ha slått ut noe for Telenor slik at vi ikke har nettforbindelse til stasjonen. Vi regner med det er en kurant sak om er ordnet før helga.