Det fine været fortsetter og det er ganske passelig snøsmelting. I vårt tilsigsområde er fortsatt rikelig med snø, spesielt fra 900 moh og oppover. Det passer godt med en maskin som nå går som smurt på full effekt.

To barndomskamerater og eiere er i dag i full gang med puslespillet i stasjonen – sosialdelen skal innredes og det er mye som skal skrus sammen. Her er KJell i gang med delene til kjøkkenet.Her er skroga sammensatt og det er bordet som pakkes ut.Ja det blir en bra møteplass dette.Kontorplassen er foreløpig svært så ryddig og papirløs.Så er benkeplata på og kjøleskapet kommet på plass.

I Hagabekk er forskalingsmateriellet på plass og arbeidet i gang.

Oppfyllinga over borhålet og nederste del av Hagabekkrørt, mellom dammen og mot E134 er godt i gang.

På bildet over ser vi også at det er godt overløp og det er når kraftverket går for fullt og ingen av bekkeinntakene er inne.

Breiborgsbekken er ca så stor at tømmeluka i dammen holder.

En riktig God Pinse ønskes dere alle.