En flott dag å jobbe ute i dag også. BG & Odda Plast jobber med ledningen til Hagabekk og begynner å få den på plass i grøfta. På bildet er til og med påfylling i gang.Resten av fjellboltene i inntak Hagabekk gyses fast.To av oss bruker den flotte ettermiddagen og kvelden til internkontrollkurs i regi av Småkraftforeningen. Tror dette var kurs nr 3 og med oss som var på kurs idag er det nå totalt 21 småkraftverk igang med dette systemet. Det venter oss en god del arbeid for å legge inn alt, men systemet ser greit ut.

Ved 16 tida var det en hendelse på linjenettet til Odda så produksjonen stanset. Etter 2-3 timer får vi starte opp med redusert last, men da sliter vi med å få opp vann til kjøleren…. Det skal ikke være enkelt.
Det viste seg at det låg en trepinne på tvers i en tilbakeslagsventil, så når den var fjernet ble det en grei oppstart. Pga linjehavariet må vi kjøre redusert så da er det bare å vente på ny info fra netteier om når feilen er utbedret.