Blog Image

ByggeBlogg

Håra Kraftverk - ByggeBlogg

Grunneiere med fallrettigheter til Håraelva, fra Saudabrua og ned til Røldalsvatnet, fikk i januar 2010 konsesjon for kraftutbygging.
Byggearbeidene startet i mai 2013 og idriftsettelse er planlagt til april 2014.

Kontakt: post@haarakraft.no

Tilbake til Håra Kraft AS hjemmeside.

Adspredelse

Håra Kraftverk Posted on 29 May, 2014 19:12:03

Denne helga er det Røldalstreffet – en sosial sammenkomst for bilentusiaster og klassske Volvoer. Siden jeg er så godt som ferdig med totalrestaurering av min P1800 måtte den ta turen over fjellet i går. Her ser vi at det er snø å ta av fortsatt også så tilsiget er vi ikke bekymra for.Vel framme og klar for treffI dag, torsdag, har det vert teltreising og tilrigging på Skysstasjonen.

Mens noen jobber koser andre seg, som her på vårmønstringa på Lagunen (Bergen). BT rapporterer om rekordoppslutning – 1100 biler og 10.000 besøkende!!!!!!Ole Kr måtte bare prøvesitte setet til Thomas. (VW Polo som brukes i racing)

For de spesielt interesserte ang treff, P1800`n eller Thomas sin racinggreie, finner dere mer på www.roldalstreffet.com, www.volvop1800.info og www.marshallmotorsport.no.



Brakkeliv del ? av flere

Håra Kraftverk Posted on 29 May, 2014 19:03:12

For dere som har fulgt oss ei stund er det ikke noe nytt at det har vert vinterlige forhold der Trygve har holdt til gjennom vinteren. Tidligere brakkelivinnlegg viser mye vinter. Men det er si stund siden det begynte å bli “skjærtåe” (Røldalsdialekt og betyr flekkete eller delvis bart, fritt for snø). Trygve & fruen nyter freden på brakka (stølen) og bilder under fra i dag (torsdag) viser at de er ute i naturen. 6 reisndyr beiter bare få meter fra brakka.



Torsdag 29.mai

Håra Kraftverk Posted on 29 May, 2014 18:57:28

Det ser ut som Odda Energi har gjort en god jobb på linjenettet og Spetals v/Hans og Morten en god jobb med kjølesystemet. Maskinen går på fullt – som en strek – uten noen problemer. GODT JOBBA.

Pithammarfosser holder jevn sprut.