Regn og mildvær i dag har tydeligvis gjort noe med snøsmeltinga. Det blei så mye skitt i vannet at filteret til kjølevannet holdt en snau halvtime. Kraftverket står og det er flom i elva…..I Breiborgsbekken var det planlagt støyping kl 14 – det blei det ikke noe av. Her var det ikke råd å få gjort noe i dag. Hagabekk kunne hatt sitt eget kraftverk i dag.Her i “undervatnet” (kjelleren i stasjonen) har Trygve tappet ned og soft ut når det alikevel står. På bildet under ser vi inntaket til kjølevatnet. Planen nå er å sette et bur over denne og kle det med finmaska netting. Vi prøver å lage buret så stort at det blir lite sug mot duken, og dersom vi kan forme det slik at det blir selvrensende hadde det vert fint. Fredag bør dette være klart.En av maskinene som skal igang med sluttarbeidene er på plass. BG har leigd inn en 30 tonner fra konkurrenten i Sauda. Enda en maskin er på gang….Vi håper Odda Energi har fått skifta den aktuelle kabelen slik at vi slipper lastbegrensing i morgen når vi starter igjen.