Det mest spennende i dag er sveising av rørledningen til Hagabekk. Vannmengde er til å leve med, men det blir litt til overs. Her er spesialisten Bjarte fra Odda Plast i full gang med å sveise (skjøte) røyra.

60 meter i en lengde i første omgang.
Gaute med gravemaskinen styrer mot borhålet og Vidar håndterer halen.

Dette kan bli spennende – 54 meter er langt.
Men nå skal borhålet rengjøres og i morgen blir det spennende å se om det dukker opp noe her etter en tur under E134.I Breiborgsbekkinntaket er det lukking av forskaling og klargjøring for støyping på slutten av dagen i morgen.Litt hustrigt i dag kanskje?

Mens noen jobber og holder varmen er det et par andre karer som med hendene godt planta i lommene spent følger med på det som skjer. Innvendig her er alt ferdig plata nå så da er det bare dørinnsetting og litt listing igjen for tømrerane.

I stasjonen er det full drift på maskina, men ingen annen aktivitet så langt denne uka. Trygve har noen runder innom og sjekker filtera (og ser at telleren går). Spyleløsningen vi bruker nå fungerer fint så her blir det litt modifisering for å automatisere dette i neste uke.

Dagens negative er at vi i ettermiddag måtte redusere lasta. Det gjelder både oss og naboen, Ekkjevikja kraftverk, og skyldes et linjeproblem hos Odda Energi. De skal i gang med skifting av en kabel i morgen så vi håper dette går kjaptsmiley.

I kveld har Trygve hatt med seg en kraftdelegasjon på 10 stk fra Vosseområdet. De var fornøyd med omvisning og likte mye av det de såg på anleggetsmiley.