Produksjonen går som en strek på tillatt last. Tilsiget er mer enn kraftverket svelger så da blir det overløp og enda mer vann i Håraelva. Ca 14 cm overløp nå.

Men filteret til vannkjøingsystemet går litt for ofte tett og krever manuell rensing. Vi jobber med problematikken og ser sammen med leverandøren på alternativer.

I øvre del av anleggsområdet har det vert full aktivitet og her en noen bilder som viser status ved ukeslutt. For Hagabekkinntaket er det singla og klargjort fort rørlegging. Første bildet er før bårholet og de to andre etter.Odda Plast har laget klart et bend og skal delta med sveising av rør.

Ved inntaket for Breiborgsbekken rant det godt i dag, men “beverdammen” virker.

Inne i inntakshuset er det litt plating igjen.Hele utbyggingsområdet er nå snøfritt så da er det fritt frem for oppryddingsfasen.

I stasjonen er flisene i sosialen ferdig fuga og Trygve har fått shinet noe mer samt grunnet golvet under porten.
Elektrikeren har også fått gjort klart en del mer. Her ser vi taklys, kanal og sikringsskap.

Robert har som vi har sett ute sans for detaljer. På toalettet er det bl.a laget ei hylle for plassering av vv-tank og annet. Her er det lite å kikke på.(og der var det irriterende problemet met at pc`n snur bildene som er tatt vertikalt på igjen. Det blir rettet…).

Panikkbeslaget på døra fra maskinsalen mot sosialen er på plass.Nå er det innsetting av de to innvendige dørene og listing som gjenstår av trearbeid.På veggen til venstre på bildet over kommer det et Ikea-kjøkken.

Møtebord og stoler er kommet på huset, men ikke pakket ut enda.