Brøytinga av Rv520 Sauda-Røldal pågår og igår blei dette bildet fra området ved Kringletjørn, ca 870 moh, tatt av en Saudefaldene ansatt.Brøyterane med Oddvar (som kjørte dumper på anlegget vårt i fjor) i spissen er, fortsatt ikke kommet til toppen så de har litt å bryne seg på fortsatt .

Den store fordelen for oss når det ser slik ut i fjellet er at vi har et stort magasin å ta av utover sommeren. Produksjonen bør kunne gå fortløpende nå til frosten slår til i februar 2015 smiley.

Oddvar – dersom du fortsatt er inne å leser og følger med her, hadde det vert fint om du rapporterte om framdrifta i brøytinga og gjerne litt om snømengder. Det kan umulig gå med åpning til 17.mai i år smiley?
Ryktet sier også at det er en annen som venter på å komme over og han skal visst i gang med finpussen i røyrtraseen.