I Breiborgsinntaket er første støypen unnagjort og armeringa i gang. Mildværet gjør at det må pumper til for å holde vatnet borte.Ola var på plass i dag og har fått fyrt av et par salver i grøfta til Hagabekk. Trafikken på E134 blei stoppa i forbindelse med sprenginga.Ola kommer igjen i morgen med mer dynamitt.

Olimb sliter litt med å få ønsket framdrift på boringa under E134. Krona måtte ut igjen for sliping. De rømmer ut fra 250 mm til 500 mmm direkte, men nå er det 350 mm krone på veg slik at det heller kan tas i to etapper.

En leverandør på rekkverk, rister ol har vert med Trygve på befaring og planlegging av mulig løsning for sikring, adkomst ol. Vi venter i spenning på forslag og tilbud.

Drift – samme som hittill – på skinner. Det mildere været og regnet har gjort at produksjonen øker smiley.