Maskina går som “normalt” på auto og produserer jamt og trutt på det vatnet som er tilgjengelig, og den går 24 timer i døgnet hvert døgn. Vi er imponert og fortsatt svært godt fornøyd.

BG har trøkk på inntaket til Breiborgsbekken og grøfta til Hagabekk. Her ser vi det midlertidige inntaket i Breiborgsbekken i drift og her det permanente under produksjon. I går ble det oppdaget at et innstøpingsrør til dette inntaket manglet selv om det var markert som produsert og levert. Etter litt kontroll er leverandøren enig. Vi hadde flere alternativer, men valgte en leveranse fra Odda Plast. De ble ringt til i går ut på dagen, satte igang promte og delen blei henta i formiddag. Det er kjapt levert og god service – mange takk til Odda Plast.Olimb er i gang med siste etappe på borringa under E134, men det er hard slitasje på borkrona. Her er hele borestrengen trekt ut og hardmetallet klart for sliping.Lars Roar er i full gang med boring av grøfta til Hagabekk. Over høyden her er det vel 4,5 m djupe borhål. Boringa går unna så nå er det klart for litt skyting her Ola smiley.