Yes – natta har gått uten en eneste alarm og jevn og god kjøring. Hans har nok kikket på pc`n et par ganger ila natta, men alle har fått fred. Velger bilde av bilreklamen til SV som første bilde i dag. Så langt kan vi gå god for at det stemmer helt.
Hans – styresystemet ser svært bra ut. Du har gjort en god utviklingsjobb der.Her er et par bilder som sier litt.
Mye snadder å kose seg meg her på en lettfattelig måte.Det meldes at produkjsonen i natt har gått helt problemfri smiley. Takk igjen for godt utført arbeid. I hovedsak er maskinen kjørt på “auto” (dvs vannnivå i inntaksdammen 5 cm under overløpet). Produksjonen har vert opp i 2,7 før den la seg flatt ihht vann-nivå. Og nivået viser seg å har vert HELT jevnt og flatt. Moroa er i gang.

Vi takker Hans og Per og alle andre involverte for en flott innspurt og igangkjøring. Og god tur hjem til dere to som har vert her ei god stund og jobbet mange timer nå.

Trygve har gjort noe nytt i dag – anmeldt produksjon for neste døgn og framover tom mandag 5.mai. Det blir spennende å følge prognose og virkelighet på dette. I tillegg har han nå styresystemet på pc`n sin samt på en bærbar Samsung Notebook, og begge deler ser svært bra ut. Han stortrives. Det passer nok bra at han bor Åleine på brakka nå.

Han forteller at det var moro å komme fra brakka og fram på kanten mot Røldalsvatnet og såg kvite fossen foran kraftverket smiley. Denne fossen har han døpt “Pilthammarfossen” (området ved avkjøringa fra Rv13 heter Piltammar og her er det også en stor stein, Pilthammarsteinen, som skal fram i lyset igjen.
Dette blir gjerne den nye turistattraksjonen på Håra? Her fotografert fra nede fra vannkanten. Det jobbes jo litt ellers på anlegget også, men det har fått litt mindre oppmerksomhet de siste dagene. Ved stasjonen har Robert revet stillas, ryddet gjort mye ferdig inne osv så nå begynner det å ligne noe mer ferdig bygg.
Oppe ved intaket er det “normalt” med vannspeil rett under overløpet nå. Ved nattinstillinga skvettet det litt over, så ila dagen ble nivået justert en cm ned. Slik kommer dette vannnivået forhåpentligvis til å stå i l a n g tid fremover.

I inntaket for Breiborgsbekken er fjellboltene på plass.Olimb borrer for harde livet og er når de gir seg og tar helg ca 30 m inne med full profil. Det liker vi.Alt er nå ferdig utvendig på inntakshuset og snekkerne er i full gang inne. Det blir noen stille dager nå. Robert jobber ved stasjonen på fredag og en elektriker vil visst også stikke innom. Eller har Trygve kontroll med anmelding og produksjon samt overvåking. I tillegg følger nok SV-gutta ivrig med. Vi krysser fingrene og har stor tro på jevn produksjon fremover.’

GOD HELG alle.