De to erfarne oppstartspesialistene fra Spetals Verk, Per og Hans, sammen med finnane (VEO) fortsetter i dag med sine tester og utsjekkinger. Mer om drift på eget innlegg etterpå.

I går kveld gjorde Trygve et enkelt forsøk med lyddemping fra kanalen. Et oppheng av vintermatte og presenning ble hengt foran 3/4 av kanalen. På andre sida av Røldalsvatnet, ved Einersnes på Odlandsvegen, var det mulig å høre turbinene når han “stilte inn” på aktuell frekvens. Ved bebyggelsen innenfor hørtes intet. Det blir spennende å følge dette.Ellers er det vanlig arbeidsdag og flere andre i virksomhet. Ved stasjonen har BG revet forskaling og ryddet opp etter betongkanten mot kanalen. Oppå denne kommer det etter hvert et gjerde.Kjell og Johan sørget for at resten av dørkplatene ble kappa til og lagt på plass.Robert (HO) har nok også vert på plass, men pr nå har jeg ingen bilder eller info om hans virke i dag.

I inntaket var Ola Steine tilbake og fikk skote stabben i inntaktet for Breiborgsbekken. Ei naturlig sleppa gjorde at dette blir svært bra.Siden både Lars Roar og Ola var der i dag, og det er de som har hatt hovedansvaret for hele trykkrøret, måtte vi ha bilde av disse to i dag. De har grunn til å være svært fornøyd med sin innsats. (Ett av bildene ligger på et tidligere innlegg).
I løpet av dagen kom Olimb også og er nå i full gang med borringa under E134 igjen.

BG ved Saulius & co har revet forskaling i kjelleren og ryddet opp der mens snekkrane fra HO har fått fred til å fortsette med sitt på huset.