Karane fra Spetals Verk “lurte” seg til å rotere maskina med vatn i går kveld når vi andre var gått smiley. En ny svært trivelig milpæl er nådd. ps – det fosset nok litt mer i går kveld enn i dag.

I dag var de på plass kl 8 og registrerte da at det IKKE hadde vert falltap i natt – MEGET bra. Da var det bare å starte opp og begynne testinga. På bildet kjøres det ca 3% på ei nål (dyse). Da er fortsatt turtallet litt under nominelt turtall, men visst nok ok for testing.

Testinga vil pågå hele dagen i dag og i morgen. Går alt fortsatt bra blir det kjøring på nett på tirsdag.

Disse to karane nyter dagen og finværet i Røldal og diskuterer detaljer for arbeidet videre. Vi er svært godt fornøyd så langt og roser og takker alle for flott innsats.

Det smelter voldsomt og også nå i formiddag er det 11 cm overløp på dammen.Dagen har gått meget bra og Rune kunne si farvel og reise hjem midt i dagen. Vi takker han for flott innsats også denne gang. Ca kl 17.30 var det smilende karer vi møtte i stasjonen. Her ser vi Hans og Per (SV) er fornøyde mens karen fra VEO er dypt inne i egen pc-verden….

Maskinen går med nå 500 omdreininger, nominelt turtall, og alt virker fint. Det er ikke mye vann som skal til…Støye, spesielt ute og på andre sida av vatnet er vi spent på. Planen er å henge opp dempingsmatter i kanalen, men dette er ikke gjort enda.