I tillegg til Johan er det Olav O som har vert i inntaket og styrt ventiler og luke. Her på lekkasjekonroll. Her forklarer Trygve “padlå”, utløseren for rørbruddsventilen. Loddet er kommet på og testing gjøres. Dette virker….Det er full vår ved Håraknuten og vi ser nå resultatene etter arbeidene som ble gjort i midtvinters – i februar. Trekkerør og kabler til mast og linje er godt dekket med jordsekker og det gjenstår bare overdekkeing og noe oppfylling/planering inntil underdelen på bygget.

Fra Håraknuten er det god utsikt ned mot Håra og innover til Røldal.Og sørvestover til enden av Røldalsvatnet.Nesten hele grøftetraseen nedover fra Håraknuten er straks helt snøfri.Oppover mot riggplassen er det noe mer snø, men her har det tint enormt i dag så det er nok straks bart her også.Noen etterlengta “snorer” (til fiberen – gule fra koblingsboksen) ble bestilt på onsdag og var på Voss fredag. Det passet perfekt, Trygve skulle få besøk av kona i helga så ho sørget for at dette også kom på plass. Mange takk til Ingrid. Vi er også svært tilfreds med at du har lånt ut gubben til oss i helga smiley.

Takk for i dag alle involverte. Det blir en spennende dag i morgen også.