I forbindelse med Bystøl sitt besøk var det tydeligvis noen som hadde planlagt for en litt spesiell handling. Jens Melheim, den eminente strøminsspesialisten kraftverksingeniøren hos Bystøl som har gjort mye av arbeidet i prosjektet synes inntaket fylt med vann var fristende til mer enn strømproduksjon. Det har vert fint vær denne uka, men bade i snø-/isvatn……, nei det er det bare noen som gjør. MEN nå har vi sett at Jens er en endra større friskus enn vi visste (bildet blir snudd).Heldigvis kom han fort på land. Det var nok ikke mange av oss andre som hadde lyst å uti her. Baderen Jens har satt seg i spesiell respekt ovenfor oss andre. Siden han raskt fikk tørket seg (medbrakt håndkle) og fikk på seg tørre klær var han med på resten av befaringa som om ingen ting hadde hendt. Jens lengst til venstre her.
Utfordringen blir nå: Hvem blir neste? Når inntaka i Breiborgsbekken og Hagabekk er ferdige og vannfylt gjelder det nok å være raskt ute om en skal komme i klasse med Jens. Nei her må bading forbudt-skilta tydeligvis for opp.

Personlig trodde jeg ski, akebrett og lignende kunne bli en utfordring i inntaket, men det kan fort bli badebukser, shortser, truser og lignende….smiley