Bystøl er et mindre lokalt konsulentfirma med kontorer både på Voss og i Vik i Sogn, men operasjonsområde i flere fylker på vestlandet. De har etter hvert prosjektert mange småkraftverk og vi valgte også de til vårt prosjekt. Dette synes å ha vert er godt valg og i dag var vi så heldige at de hadde lagt inn et besøk hos oss på sin firmatur. Siden vi er i startfase og fyller trykkrøret når de er her, passet det jo ekstra godt. Besøket startet med litt mat på Røldalsterrassen og der var også Trygve og undertegnede bedt. Vi takker for innbydelsen og god mat (reinskav). Etter mat, en god kaffekopp og drøs tok vi turen til inntaket. Her var det for første gang vann i dammen i dag. Flere tok turen ned i “kjelleren” og studerte detaljer der, mens andre undret seg over “store” forhold, løsninger med bekkeinntak etc. Her ser vi Jens, Vidar (?) og Agnar studere detaljene.De benyttet tida til å se både på borehål, dam og annet før turen gikk til stasjonen. Det var Spetals Verk folka i aktivitet med testing og innkjøring så her var det både el-mek-tekniske, bygningstekniske og anleggstekniske ting som ble studert og diskutert. Flere kjente hverandre og siden også flere fra oss grunneiere også var det, ble dette ei trivelig stund, og tida gikk fort.Det var en god anledning til å få tatt firmabilde både inne og ute.Dagens daglige leder i Bystøl AS, Agnar Fosse, en viktig fagperson i bransjen og foruten Jens som vi har hatt mye med å gjøre, er det Agnar som har vert et kontaktpunkt og resurs. Flere andre har bidratt med sitt på tegning, beregning etc og vi oppfattet at alle var fornøyd med det de såg. I tillegg var det ekstra hyggelig at grunnleggeren Leif Bystøl også var med. Som en takk for mottakelsen og en gest fra Vik, fikk Trygve og meg hver sin gammalost. Vi er også fornøyd med det arbeidet Bystølgjengen har gjort i prosjektet, men det kommer vi mer tilbake til når prosjektet er ferdig og i drift. Takk for et trivelig besøk. Vi håper dere har hatt utbytte av det.