Da er det gang igjen og målet for kommende uke er å få kraftverket i drift.
De “ivrigste” og lengstreisende, to karer fra Wasa kjørte 120 mil mandag og var i gang med sine kontroller allerede i går. Det er nesten som på skolen før i tida – de som hadde lengst vei, var alltid først smiley. Her er gjerne forklaringa at de lenger øst ikke har samme Påskefeiring og fridager som oss…. De finner i alle fall ut at dreieretningen er feil så da er det avtalt omkoblinng i Håraknuten på torsdag.
I stasjonen ellers er det Høyer Odda som fortsetter innomhus med tømmerarbeidet samt at Arne Martin og Kjell fra Håra Kraft har klargjort for BG slik at de kan forskale og støpe kanten for gjerdent mot utløpskanalen.
Dørkplatene inne skal være ferdig malt og kommer på plass ila onsdag.

I inntaket har BG jobbet iherdig med finplassering av rørbruddsventil og T-røyr. Vi har en liten utfordring med sammenkobling til GRP`n, men det jobbes med to alternativer og forventes å være på plass til det er klart for vannfylling.
Montørene fra Br.Dahl er på plass for ferdigstilling av røropplegget for hydraulikken.
Tømrerene fra Høyer Odda fortsetter for å ferdigstille trearbeidene og BG er i gang med borring for bekkeintakt ol.

Det er flott værmelding for hele uka. Det var nattefrost natt til tirsdag, men det spøker for den resten av uka. Det betyr mye større tilsig. Det er bra for testing og ingangkjøring, men vi vil ikke ha det for tidlig smiley. Mandag em/veld var tilsiget større og vannet i dammen stod ca 15 under tappeåpningen.

Dessverre litt dårlig med bilder i dag, men….