Hydraulikkmontørane er blide karer som kan sine ting og er opptatt av å gjøre godt og fint arbeid. Her er de i full gang med legging av røyr til tappeluka. Røra, 12 mm i rustfritt, legges lavt og går opp i hjørnet. Både sylinder og røyr skal etter hvert beskyttes mot mekanisk påkjenning av is.Her er hydraulikkanlegget med styreskap på plass,Her ser vi litt av rørlegginga innomhus.Ikke alt er helt ferdig tilkoblet, men gutta fikk ta Påskeferie og kommer igjen tredje Påskedag for å gjøre det ferdig.

Elektrikeren har også vert på plassen og gjort så mye som han har kunnet med tilkobling.

I stasjonen har malerane fått på andre strøket på golvet i maskinsalen. I tillegg er vegger og golv i ventilgropa malt og ventilen rengjort for tidligere søl. Dette blir bra og det er hyggelig med reine flater.

Over helga kan dørkplanene også legges på.

Robert, snekker fra Høyer Odda, har bidratt med hulltaking og tetting av take i inntaket og fortsatt med innvendige arbeider i sosialdelen i stasjonen. Det flasker seg virkelig her også. Robert er vel den eneste som også jobber på anlegget i morgen.
Nå blir det noen stille dager på anlegget før ei spennende neste uke.

Vi ønsker alle en riktig flott og God Påske og takker for flott innsats den siste tida. Nyt fridagene og kos dere de fine dagene som er varslet smiley.