I dag er rørbruddsventilen kommet vel i hus og skrudd fast der den skal være smiley. Vi bommet litt på bil og farge, og har gjerne oversett den søndag ettermiddag, men mandag morgen/formiddag var den en trailer med tjekkiske skilter som vekket interesse på Shellstasjonene. Da var det bare å kalle inn BG-karane og Vidar med kranbilen, så var lossing og montering i gang. Puh – vi er ganske lettet og fornøyd med alle som har bidratt til å få dette i mål. Her har Vidar fått tak i ventilen og Robert laget klart hullet i taket. Byggeleder følger spent med under innheising og nedfiring mens Olav O var fotograf.

Sammenkoblingen til GRP-røret gjenstår. Her er det en liten utfordring for å få dette slik vi ønsker det og få klemma, Borflexkoblinga, på. Dette tas rett over Påske.
De tre bildene under er fra langfredag og viser ventilen montert.
Hydraulikkanlegget er også på plass sammen med montørene fra Br.Dahl. Her er det full driv med montering. Bilder ses på neste inlegg.
I stasjonen er malerane i full driv med første strøket med maling på golvet. Med andre ord er det god innsats i starten av Påskeuka.