I inntaket er det full drift med riving av forskaling og opprydding.
Lars Roar er i drift i maskinen igjen og får ryddet litt før Påske. Her klargjøres arealet mot Rv520 og slik at det etter hvert kan settes opp gjerde. Etter noen timers innsats med riving og rydding, har Vidar fått fullt lass, og området ser straks mer ferdig ut. På innstøpingsrøret er ventilen som seinere skal settes på tømmerøret i bekkeinntak Hagabekk midlertidig montert. Da skal det ikke gå noe vann til spille denne veien, og arbeidene som starter over Påske med grøft og rør oppover kan foregå på “tørt” land. Kreativt, og en smart ide Trygve.
Under ser vi røret på innsida av dammen. ps – fra borehålet og til innstøpningsrøyret er det 5 cm fall.
Da er det Palmehelg og stille i inntaket i helga. Vi ser fram til mandag og spennende aktivitet med montering av ventil og hydraulikkaggregat.I stasjonen er det også helg. Telenor har vert å å koblet bredbånd i dag – 2 MB ADSL – så alt er klart for å få signalene ut slik at vi kan overvåke via pc.
Golvene er klargjort for maling på mandag.
Ei god helg og en riktig GOD PÅSKE ønskes alle våre leverandører, deres operatører og ledere og andre flittige bidragsytere. Ett viktig og spennende mål er så nært som vi aldri har vert – fantastisk.