Nå, når detaljene begynner å bli ferdige og stillas fjernes, begynner det virkelig å viser hvordan dette vil se ut fra utsida også. Flott snekkerarbeid med et spesielt blikk for detaljer er kjekt å se resultat av. Det må ses på nært hold, men min påstand er at dette ikke er dagligdags kvalitet i dag. Robert er nok den som skal ha æren for dette.
Dessuten blir det et flott inngangsparti til kraftverket.

Innvendig er det straks ferdig isolert og klart for elektriker.
I stasjonshallen er det meste av midlertidige ting ryddet ut. Nå står rensk av kanaler og oppleggsvinkler samt maling av golvet for tur. Dekkeplater er under produksjon og grunning i Odda og kommer på før helga.Overblikk.
Håper og tror dette er noe vi kan være stolte av – et flott anlegg.Vi ser fram til idriftettelse og finpuss.