Fiberkabel, dag 3. Trekking av selve kabelen gikk svært så greit i dag tidlig og den er nå kommet inn i stasjonen og opp i skapet “sitt”. Det er klart for terminering over helga og videre arbeid for Spetals Verk neste uke. Utfordringer er til for å løses, så også denne gang – BRA og godt jobba.

Det jobbes tett på hverandre i inntaket i dag. Tømrerene fra Høyer Odda har aktivitet rundt seg på alle sider. BG har gått løs på den midlertidige dammen. Massene sorteres slik at mulig plastringsstein skilles ut for seg og resten brukes til oppfylling mellom fjellet (Rv520) og lukehuset.Her blir det snart mulig og gå inn i rett nivå.Sutaket er på og det er “tett hus”.I kjelleren jobbes det med rør og deler til minstevannsføringa. Korrekte bolter og god innsats hjelper godt.Tverrdamen del 1 er straks klar for støyping.Vi satser på at værgudene holder det de har lovet. Med støping i morgen, fortsatt graving, riving og rydding nærmer det seg klart for å ta i mot vann bak “murene”.