Denne uka får vi igjen for det dårlige været som har vert de siste ukene. I inntaket er det mye folk i sving, og alle jobber ute. Med 30 cm nysnø på søndag og kjempevær nå har de flott utsikt i alle retninger. På bildet over ser vi rett mot Røldal Skisenter og de slette og flotte bakkene i området der. Det ser forøvrig ut som der prøver å grave frem det øverste trekket igjen (ikke synlig på bildet). På bildet under mot Melkeplasset (ca i retning Reinsvatnet) med “Saudebrua” i front. Her kommer frikjørerne ofte ned, og de var mange i dag.Studer bildet og se skisspora i øvre del – 2 personer på vei ned også…Mot øst, i retning Røldal ser vi rett mot Fjetlandsnuten der den snødekte masta er godt synlig.Rv 520 til Sauda er fortsatt vinterstengt så vi har egentlig en fredelig arbeidsplass.Nede i den andre klimasona, ved sjonenen, er det bare en tømrer i sving i dag. Han koser seg i solvegger og må jobbe med solbriller smiley. Tror han tives med slike arbeidsdager.Fra “brakka” til Trygve på Nyastøl er det flott slike dager. Mye snø og vind har laget et flatt landskap. Han er nok også fornøyd med å ha inngang oppe slik at han slipper å måke seg ned.