Med varsel om mildvær og store nedbørsmengder gjerne helt opp i 1000 m er vi forhåpentligvis unødig bekymret for forholdene i inntaket. Fredag morgen er det 10-15 nysnø i området og alt under kontroll for avløpa. I løpet av dagen blir også avløpet mot elva for tapperøret gravd opp så mener vi skal være godt sikret for mye nedbør og snøsmelting.Her støypes det over tapperøret ut fra massivdammen. Vidar heiser betong.

Og plutselig er jobben gjort.

Grovristene er montert og skal dekkes av flaker slik at vi ikke får vann i inntaket.Rørdelene og montering og sammensveising av disse for tilkobling av spylerøra kom seinere i går enn planlagt, men her er alt det prefabrikerte lagt ut og arbeid pågår. Vi får stole på at mildværet sørger for at det er reint og tint her til overfylling på mandag.

Fredag formiddag har det tint noe og det jobbes med endelig sammenstilling og sveising.

Det tiner utover dagen, men iflg mail fra Arne Martin ble det vind, kaldere og snø til kvelden,..Fra stasjonen har Anders via melding rapportert at sosialbygget er tett med sutak og papp. Bilder derfra har vi ikke i dag. Bildene i inntaket er det Arild og Arne Martin som har bidratt med.