En flott dag med mye god aktivitet. I inntaket er del 2 (egentlig del 3 siden del 2 er 2 meter som skal stå igjen til etterpå) av massivdammen på god vei opp. En gjeng blide karer står på i vårværet.Lars Roar og Joar har gjort en god jobb med tømmerøret og alle detaljene med bend og korte rør, men dette ser ut til å bli bra. Ryktet sier det var en utfordringen fra stålstussen da denne hadde litt for liten diameter…Men, samarbeid og kreative karer løste den utfordringen.T-røret for tilkobling av spylerøra (se bilde 3 på mandagsbloggen) er også på plass og finjusteres. Ps – her vil det skje noe i morgen….Ved vatnet sier ryktet at det har vert “skjortevær” i dag !!! Takstolene er kommet på sosialbygget og det klargjøres for sutekking. Vi satser på at enda en del av trebygget bygges under tørre forhold.Innvendig jobber de tre karene fra Spetals Verk rasjonelt og møysommelig med rørlegging og tilkoblinger. Dette ser MEGET bra ut.Vi gleder oss til sluttresultatet.